Помогу детям !!! Благотворительный фонд

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.tratament sevraj alcool

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Bună ziua. Băieți, spuneți-mi, ce înseamnă pentru persoanele dependente de sindromul de abstinență la alcool? Și dacă este tratată undeva. Doar că fratele meu, care bea foarte mult, începe să vomite și are dureri de cap severe. Cred că acesta este acest sindrom sau nu. Și dacă merită să mergi la doctor.

0

2

oh, dacă fratele tău are astfel de simptome, atunci este posibil să nu fie neapărat acest sindrom. tu ești cel care trebuie să vezi un doctor, astfel încât el a făcut deja un diagnostic.. dar, în ceea ce privește tratamentul acestui lucru, trebuie să aflați totul exact de la medic și să nu stați aici.

0

3

Știi, în orice caz, dacă fratele tău are probleme cu alcoolul și vărsăturile și durerile de cap au început, atunci în acest caz trebuie să vezi un doctor și el îi va spune deja fratelui tău dacă are sindrom de abstinență sau nu. Deoarece acest sindrom se manifestă adesea în acest fel. Dar nu trebuie să vă supărați înainte de timp, deoarece puteți vindeca sindromul de abstinență, de exemplu, aici https://med-zahid.md/ro/uslugi/tratamen … -de-alcool / există adevărați profesioniști în această afacere și au o mulțime de experiență. Și îți vor vindeca bine fratele de acest sindrom și de dependența de alcool în general.

0